Tekemistä jouluun saakka!

Lukulumon joulukalenteri

Laske päiviä jouluun Lukulumon kanssa! Alkuopetukseen suunnattu digitaalinen kalenteri on pakattu täyteen jouluisia lukuvinkkejä ja toimintaideoita. Kalenteri on maksuton, ja lisäksi saat Lukulumon kouluversion käyttöösi jouluaattoon asti – yhtä lailla maksutta. Kokeilukausi päättyy automaattisesti.

Joulukalenterimme koostuu kahdesta osasta: itse kalenterista, joka on yksinkertaisesti selitettynä nettisivu, jolla voit avata luukkuja. Toinen osa on erillinen opas kalenteriin. PDF-muotoisessa oppaassa käydään luukkujen sisältö yksittäin läpi ja syvennetään niissä esiintyviä teemoja.

Tilaa kalenteri viimeistään 24. marraskuuta!

Etsitkö varhaiskasvatukseen suunnattua joulukalenteria? Suuntaa tänne!

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40

Haluatko joulukalenterin? Toimi näin:

  • Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 24. marraskuuta. Jos useampi luokka koulussanne tahtoo kalenterin, on jokaisen hyvä ilmoittautua erikseen.
  • Lähetämme joulukalenterin ja siihen kuuluvan oppaan sähköpostiisi – tarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein!
  • Tilatessasi joulukalenterin saat Lukulumon kouluversion maksutta käyttöösi ajalle 25.11.-24.12. Jouluinen kokeilukausi päättyy automaattisesti, eikä sido sinua mitenkään.
  • Käyttäjätunnuksesi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi 25.11. – ei ennemmin eikä myöhemmin!

Joulukalenterin tilausaika on nyt päättynyt.

Mattimyöhäinen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@iltoppiminen.fi. Kerro viestissäsi, että tahdot joulukalenterin kouluversion.

Tilaa uutiskirjeemme!