Lukun ja Lumon taianomainen joulukalenteri päiväkotiin, esikouluun ja alakouluun!

Montako päivää jouluun on?

Lukun ja Lumon joulukalenteri tuo jouluntaikaa arkeen!

Täytä joulukuu piparintuoksuisella joulupuuhalla! Luku ja Lumo ovat tehneet joulukalenterin, jonka jokaisen luukun takaa löydät niin pienille kuin isommillekin tontuille sopivia kirjavinkkejä, askarteluohjeita ja muuta jouluista puuhaa.

Saat myös kalenteriin kuuluvan erillisen inspiraatioalustan, jossa käydään luukkujen sisältö yksittäin läpi ja syvennetään niissä esiintyviä teemoja. Kalenteri ja inspiraatioalusta on toteutettu yhteistyössä suosittujen Svea-kirjojen kirjoittajan Linda Palmin kanssa. Päiväkodeille, esikouluille ja alakouluille suunnattu joulukalenteri on digitaalinen ja maksuton, eikä sido sinua mitenkään.

Tilaa Lukulumon ilmainen joulukalenteri!

Haluatko joulukalenterin? Toimi näin:

  • Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 25. marraskuuta. Jos päiväkodissasi on useampi osasto, jotka tahtovat saada joulukalenterin käyttöönsä, on jokaisen osaston hyvä ilmoittautua erikseen.
  • Inspiraatioalusta ja linkki joulukalenteriin lähetetään sinulle sähköpostilla 26. marraskuuta. Näin ehdit tutustua kalenteriin ja sen sisältöön rauhassa ennen h-hetkeä.
  • Tilatessasi joulukalenterin saat Lukulumon maksutta käyttöösi ajalle 26.11.-24.12. Jouluinen kokeilukausi päättyy automaattisesti, eikä sido sinua mitenkään.

Suurkiitos kaikille, jotka tahdoitte laskea päiviä jouluun kanssamme!

Etkö ehtinyt täyttää lomaketta, mutta halajat joulutunnelmiin Lukun ja Lumon seurassa? Lähetä viesti asiakaspalveluumme info@iltoppiminen.fi

Tilaa uutiskirjeemme!