Lukun ja Lumon taianomainen joulukalenteri päiväkotiin, esikouluun ja alakouluun!

Montako päivää jouluun on?

Lukun ja Lumon joulukalenteri tuo jouluntaikaa arkeen!

Täytä joulukuu piparintuoksuisella joulupuuhalla! Luku ja Lumo ovat tehneet joulukalenterin, jonka jokaisen luukun takaa löydät niin pienille kuin isommillekin tontuille sopivia kirjavinkkejä, askarteluohjeita ja muuta jouluista puuhaa, vasun teemoja noudatellen.

Joulukalenterimme koostuu kahdesta osasta: itse kalenterista, joka on yksinkertaisesti selitettynä nettisivu, jolla voit avata luukkuja. Toinen osa on opettajan opas kalenteriin. PDF-muotoisessa oppaassa käydään luukkujen sisältö yksittäin läpi ja syvennetään niissä esiintyviä teemoja.
Varhaiskasvatukseen suunnattu joulukalenteri on digitaalinen ja maksuton. Kalenterin tilausaika päättyi 24. marraskuuta.

Etsitkö alkuopetukseen sopivaa kalenteria? Suuntaa tänne! 

circle-large-outline-T40
circle-large-outline-O40
Tilaa Lukulumon ilmainen joulukalenteri!

Haluatko joulukalenterin? Toimi näin:

  • Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 24. marraskuuta. Jos päiväkodissasi on useampi osasto, jotka tahtovat saada joulukalenterin käyttöönsä, on jokaisen osaston hyvä ilmoittautua erikseen.
  • Lähetämme joulukalenterin ja siihen kuuluvan oppaan sähköpostiisi – tarkistathan siis, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein!
  • Tilatessasi joulukalenterin saat halutessasi Lukulumon maksutta käyttöösi. Ilmainen kokeilukausi alkaa 25.11. ja päättyy 24.12.
  • Lähetämme kirjautumistietosi antamaasi sähköpostiosoitteeseen tuona marraskuisena keskiviikkona, 25.11. Emme aiemmin, emme myöhemmin.
  • Jouluinen kokeilukausi on maksuton, päättyy automaattisesti, eikä sido sinua mitenkään.

Joulukalenterin tilausaika on nyt päättynyt.

Mattimyöhäinen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, info@iltoppiminen.fi. Kerro viestissäsi, että tahdot varhaiskasvatukseen suunnatun kalenterin.

 

Tilaa uutiskirjeemme!