Lukun ja Lumon taianomainen joulukalenteri päiväkotiin, esikouluun ja alakouluun!

Montako päivää jouluun on?

Lukun ja Lumon joulukalenteri tuo jouluntaikaa arkeen!

Täytä joulukuu piparintuoksuisella joulupuuhalla! Luku ja Lumo ovat tehneet joulukalenterin, jonka jokaisen luukun takaa löydät niin pienille kuin isommillekin tontuille sopivia kirjavinkkejä, askarteluohjeita ja muuta jouluista puuhaa.

Saat myös kalenteriin kuuluvan erillisen inspiraatioalustan, jossa käydään luukkujen sisältö yksittäin läpi ja syvennetään niissä esiintyviä teemoja. Varhaiskasvatukseen, esi- ja alkuopetukseen suunnattu joulukalenteri on digitaalinen ja maksuton, eikä sido sinua mitenkään.

Tilaa Lukulumon ilmainen joulukalenteri!

Haluatko joulukalenterin? Toimi näin:

  • Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 24. marraskuuta. Jos päiväkodissasi on useampi osasto, jotka tahtovat saada joulukalenterin käyttöönsä, on jokaisen osaston hyvä ilmoittautua erikseen.
  • Inspiraatioalusta ja linkki joulukalenteriin lähetetään sinulle sähköpostilla 25. marraskuuta. Näin ehdit tutustua kalenteriin ja sen sisältöön rauhassa ennen h-hetkeä.
  • Tilatessasi joulukalenterin saat Lukulumon maksutta käyttöösi ajalle 26.11.-24.12. Jouluinen kokeilukausi päättyy automaattisesti, eikä sido sinua mitenkään.

Tilaa Lukun ja Lumon joulukalenteri 2019!

HUOM! Kalenteri lähetetään sähköpostiisi 25.11., ei ennen eikä jälkeen*, jotta ehdit tutustua sen sisältöön hyvissä ajoin.

* noh, tapaamme olla mukavia ja lähettää sen myös mattimyöhäisille. Mutta älä siis huolestu, jos et saa kalenteria hetinytsamantien, kun olet lähettänyt lomakkeen. Lähetämme sen 25.11.

Tilaa uutiskirjeemme!