Lukulumooja

Etsimme lukemisen tulisieluja!

Oletko sinä Lukulumooja?

Suomalaisten lukutaito on laskussa. Me tahdomme muuttaa asian – tule mukaan muutokseen! Varaa Lukulumooja vierailulle kouluunne tai päiväkotiinne täällä – täysin maksutta. 

Etsimme nyt säkenöiviä, lukemisesta innostuneita kasvatuksen ammattilaisia (nykyisiä tai tulevia). Miltä kuulostaisi käydä läheisissä päiväkodeissa tai alakouluissa inspiroimassa henkilökuntaa? Hyvästä työstä on tietysti luvassa palkkio – ilmoittaudu Lukulumoojaksi!
Olemme löytäneet joukon Lukulumoojia syksyksi, mutta jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan kevätkaudella!

Kuka on Lukulumooja?

Lukulumooja vierailee päiväkodeissa ja alakouluissa puhumassa henkilökunnan kanssa itselleen tärkeistä asioista: lukemisesta ja monikielisyydestä varhaiskasvatuksessa. Saavut paikalle pullapitko* kainalossasi ja jaat henkilökunnalle parhaita vinkkejäsi, esittelet Lukulumon ja herätät keskustelua lukemisen tärkeydestä.
Lukulumoojana dokumentoit käyntisi ja kerrot heränneistä kysymyksistä. Jaamme mielellämme kokemuksianne sosiaalisissa medioissamme.

* tai jokin muu purtava, joka piristää ammattilaiskasvattajien iltapäivää.

Tarjoamme sinulle:

  • hauskoja työkeikkoja konsulttipohjalta 📚
  • kiinteän palkkion per käynti 💸
  • pullakahvit (tai rawfood-pallot, sinä päätät!) joka kerta ☕
  • vuosittaisen Lukulumooja-bootcampin! Koulutuspäivän, jossa opit kaiken Lukulumosta ja esittelytekniikasta. Tapaat myös muut Lukulumoojat! ⭐
  • meriitin CV:hen 🏆

Ilmoittaudu Lukulumoojaksi!

Olemme löytäneet joukon Lukulumoojia täksi syksyksi. Mutta älä huoli! Aiomme jatkaa projektia, joten jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan kevätkaudella.

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä Maijalle sähköpostia osoitteeseen: maija.kurjenluoma@iltoppiminen.fi

Vill du bli en svensktalande Lukulumooja? Ta kontakt med Maija.

 

Tilaa uutiskirjeemme!