Uutiset

5 voittajaa valittu!

Kiitos, kiitos, kiitos! Saimme hurjan määrän uskomattoman ihania perusteluja Lukulumo-kilpailuumme. Raatimme joutui kovan paikan eteen, ja on tunnustettava, että pari liikutuksen kyyneltäkin taisi vierähtää näitä upeita perusteluja lukiessa. Valinta oli äärimmäisen vaikea – kunpa voisimme muistaa teitä kaikkia!

Tässä voittajaviisikko:

Kisakentän päiväkoti ja eskarit, Oulu

Emolan päiväkoti, Mikkeli

Sini-Emilian päiväkoti, Riihimäki

Perhepäivähoitaja Ritva Lanakoski, Kouvola

Joupin päiväkoti, Seinäjoki

 

Voittajayksiköt saavat Lukulumon ja Lukulumon home access -version vuodeksi käyttöönsä. Hurjasti onnea ja hyviä lukuhetkiä! Olemme voittajiin yhteydessä sähköpostitse.

Lukulumo viisi voittajaa valittu

Tässä pieniä maistiaisia perusteluista:

”Hänellä on kykyä huomata jokaisen lapsen mielialoja sekä välittää hyvin tietoa niin lapsen päivästä kun muista yleisistä asioista.”

”Päiväkodin henkilökunta on iloisia, positiivisia ja heillä on aina aikaa kohdata lapsi yksilönä.”

”Aivan ihanat lapsista välittävät ammattitaitoiset hoitajat ryhmässä. Nyt poikkeusaikana on korostunut hoitajien kiinnostus ja aito välittäminen lapsista. Kotiin on saatu erilaisia tekemispaketteja ja vinkkejä spostilla. Lisäksi kotiin on soiteltu videopuheluita ja kyselty kuulumisia. Arvostus näitä varhaiskasvattajia kohtaan on suuri ja luotto lapsen turvalliseen hoitoon on kova.”

”Hän käyttää työssään paljon kuvia, kuvittaa ympäristöä ja näkee valtavasti vaivaa mahdollistaakseen jokaiselle parhaan oppimistuloksen. Tämä ei auta pelkästään lapsia, joilla on kielellisiä ongelmia, vaan ihan jokaista lasta.”

”Muistan varmaan ikuisesti pojan hämmästyneen ilmeen, kun avasimme Lukulumon ja asensin ääneksi lapsen äidinkielen. Kaikki ympärillä olevat lapsetkin hiljenivät pojan keskittyessä kuuntelemaan meidän korvissamme tuntemattoman kielen sorinaa. Tästä alkoi seikkailumme kielten maailmaan!”