Uutiset

Android-versio ja muita uusia toimintoja Lukulumossa

Lukulumo– varhaiskasvatuksen ja alakoulun monikielinen kuvakirjapalvelu paranee paranemistaan!

Android™-versio

Monet ovat sitä pyytäneet, useat toivoneet – ja nyt voimme kertoa, että Lukulumon Android-versio ilmestyy tammikuun lopussa. Haluamme toivottaa kaikki Android-käyttäjät lämpimästi tervetulleiksi kuvakirjojen satumaiseen maailmaan!

Viime viikolla lisäsimme Lukulumoon viisi uutta kirjaa. Toissa päivänä lisäsimme 16 kirjaan somalinkielisen ääniraidan. Ja tässä lisää uusia juttuja, joita olemme kehitelleet teidän iloksenne! Lataa AppStoresta Lukulumon uusin versio (1.4.0), niin pääset kokeilemaan uusia toimintojamme.

1) Automaattinen sivunkääntö

Vapauta kätesi aktivoimalla Automaattinen sivunkääntö -toiminto! Nyt voit keskittyä seuraamaan lapsiryhmääsi ja nauttimaan tarinasta yhdessä heidän kanssaan. Käytä toimintoa kaikista nuorimpien lasten kanssa, jotka eivät ehkä osaa selata itse, tai kun kuuntelette kirjaa yhdessä ison näytön edessä – tai kun käsillä on muuta puuhaa. Automaattinen sivunkääntö tekee satuhetkestä helpomman myös lapsille, joilla on liikehäiriöitä. Voit tietysti pysäyttää selauksen ja vaihtaa kieltä kesken lukutuokion.

Voit myös sulkea automaattisen sivunkäännön ja kääntää sivua itse, kuten tähänkin asti. Avatessasi Lukulumon lapsitilassa, voit valita tahdotko automaattisen sivunkäännön olevan käytössä vai et.

”Automaattinen sivunkääntö on yksi käyttäjien toivotuimmista toiminnoista. Kaikki keinot, joilla useammat lapset voivat kokea lukuiloa, ovat hyviä”, sanoo Camilla Bengtsson, varhaiskasvatuksen opettaja ja Lukulumon tuoteomistaja.

Lukulumo - automaattinen sivunkääntö -toiminto nyt sovelluksessa!

 

Automaattinen sivunkääntö avaa monia käyttömahdollisuuksia. Lue lisää yläpuolelta.

 

2) Löydä haluamasi sivu nopeasti

Jos tahdotte lukea tietyn sivun uudestaan, voitte nyt löytää sen helposti. Liikuta alapalkista löytyvää palloa liu’uttamalla. Näet kirjan kuvat miniatyyriversioina, jolloin voit helposti palata haluamallesi sivulle. Palkin saat näkyviin koskettamalla näyttöä. Toiminnon avulla voit myös hypätä takaisin kirjan alkuun joutumatta selaamaan sivuja.

Liiku sivulta toiselle uuden kelaustoiminnon avulla!

 

 

3) Kielihylly jokaiselle kielelle

Jotta löytäisit kirjat haluamallasi kielellä mahdollisimman nopeasti, olemme nyt lisänneet kielihyllyt kaikilla kielillä. Kun avaat kirjan kielihyllyssä, toistetaan ääniraita automaattisesti valitsemallasi kielellä.
Nyt voit lajitella Lukulumon kirjat kielihyllyihin

4) Kirjat aakkosjärjestyksessä nimen perusteella

Kirjan löytäminen on nyt entistä helpompaa! Nyt kirjat näytetään aakkosjärjestyksessä hakutuloksissa ja eri kategorioiden alla. Tämä helpottaa kirjojen löytämistä.

 

Haluatko kokeilla Lukulumoa 30 päivän ajan?