Uutiset

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan!

Kuka vastaa puhelimeen, kun soitat asiakaspalveluumme? Entä kuka kätkeytyy salaperäisen info@iltoppiminen.fi -sähköpostin taakse? Haastattelimme asiakaspalvelussamme työskentelevää Paulinaa.

Hei Paulina! Kertoisitko itsestäsi?
Olen ollut ILT:llä nyt noin kuukauden ajan töissä, ja viihtynyt hyvin! Asiakaspalvelu on minun juttuni, pidän ihmisten kohtaamisesta.  Olen kiinnostunut kielistä, kirjoittamisesta ja kuvataiteesta. Olen suomalainen, joka on kasvanut Tukholmassa, joten siitä syystä oma äidinkieleni on minulle erityisen tärkeä ja suuri osa identiteettiäni.

Mitä työhösi kuuluu?
Vastaan asiakkaiden kysymyksiin ja neuvon palvelun käytössä. Luon asiakkaille käyttäjätilejä ja varmistan, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Lukulumo koskevia puheluita on tullut kovin vähän. Vaikuttaa siltä, että käyttäjät pääsevät helposti vauhtiin Lukulumon kanssa ja käyttö on helppoa. Mutta haluan silti lähettää terveisiä, että olen täällä valmiina auttamaan! Saa soitella ja laittaa viestiä, ihan pienistäkin asioista.

Mikä on parasta työssäsi?
Ongelmien ratkominen, pääsen tekemään salapoliisin hommia. Ja tietysti kommunikointi puhelimitse ja kirjoittamalla. Tuntuu erityisen hienolta tehdä töitä näin merkityksellisen ja tärkeän tuotteen parissa.

Mikä Lukulumon kirjoista on Paulinan suosikki? 

Lukulumo asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä!