Uutiset

ILT kasvaa: haussa Account manager!

Paikka on nyt täytetty – kiitos mielenkiinnosta! 

 

Haluaisitko päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden kouluja ja tekemään merkityksellistä työtä myynnin parissa? Etsimme Account Manageria osaksi ILT Inläsningstjänstin Suomi-tiimiä!

Account Managerin roolissa työskentelet uusasiakashankinnan ja koulumyynnin parissa. Pääset tekemään tavoitteellista ja merkityksellistä työtä, jossa autat asiakkaitamme tukemaan koululaisten lukemista.

Olet yhteydessä suomalaisiin peruskouluihin ja esittelet palveluitamme. Viet myyntiprosessin alusta loppuun: ensikontaktista allekirjoitukseen. Tulet tekemään töitä CRM-järjestelmässämme (SuperOffice) sekä e-signeerausten kanssa (Get Accept). Olet ässä esittelytekniikassa, eivätkä viime hetken muutokset hetkauta sinua. Tulet työskentelemään nopealiikkeisessä ympäristössä, jossa periksiantamattomuus ja palo tehdä töitä auttavat sinua menestymään. Kollegasi ovat kansainvälistä joukkoa – myyjäkollegasi ovat niin Suomesta, Ruotsista, Norjasta kuin Saksastakin.

Myyntiprosessiisi kuuluvat koulujen rehtorit. Työskentelet joko kotitoimistoltasi päin, tai jos asut Tukholmassa, olet tervetullut Tukholman toimistoomme (kunhan korona laantuu) Hammarby Sjöstadeniin. Raportoit myynti- ja markkinointipäälliköllemme Alexandralle.

ILT Inläsningstjänst on kansainvälinen edtech-yhtiö, jonka juuret ovat Ruotsissa. Tällä hetkellä toimimme viidessä eri maassa. Suomi oli ensimmäinen maa ILT:n kansainvälisessä laajentumisessa, ja nyt yli 60 000 suomalaista lasta käyttää palveluitamme. Lue lisää kotisivuiltamme www.iltoppiminen.fi tai www.inlasnignstjanst.se

Profiilisi
Aloitteellisuus ja haasteista inspiroituminen ovat tärkeitä ominaisuuksia roolissa menestymiseen ja viihtymiseen. Menestyäksesi työssäsi olet kunnianhimoinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Palat halusta luoda asiakkaillesi lisäarvoa, ja olet ihmisenä positiivinen ja kärsivällinen, sillä myyntiprosessit voivat kestää pitkään. Etsimme joukkoomme energistä ja oma-aloitteista tekijää, joka haluaa tehdä myyntiä suurella sydämellä!

Etsimme sinua, mikäli
• olet työskennellyt vähintään kahden vuoden ajan ratkaisukeskeisen myynnin parissa hyvin myyntituloksin
• olet tuloshakuinen ja tottunut työskentelemään intensiivisesti
• sinulla on kokemusta kouluista, koulutusalasta tai koulutusjärjestelmästä

Tarjoamme sinulle
• hyvät tuotteet ja palvelut, jotka tuovat huomattavaa lisäarvoa asiakkaille
• erinomaisen alustan menestyä myynnin parissa
• merkityksellisen työtehtävän
• joustavan työpaikan: joko kotitoimistollasi tai halutessasi Tukholman konttorillamme

Työn kesto: 6 kk, oikealla henkilöllä hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Hakuohje:
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteeseen alexandra.blomberg@inlasningstjanst.se Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä viivyttele liian kauaa!

Lisätietoja antaa Alexandra Blomberg, alexandra.blomberg@inlasningstjanst.se  tai puh. +46 70 383 00 62.

 

ILT Inläsningstjänst on Ruotsin johtava oppimateriaalien toimittaja erityisryhmille, kuten luku- ja kirjoitusvaikeuksista kärsiville sekä maahanmuuttajataustaisille. Yrityksen tuotevalikoima sisältää äänikirjoja sekä muita digitaalisia oppimissovelluksia. Jopa 280 Ruotsin 290 kunnasta käyttää sen palveluita. Vuonna 1995 perustettu yhtiö työllistää yli 35 työntekijää sekä 40 ääninäyttelijää, ja sen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa.