Uutiset

Lukulumon kehityskaari – kirjoja, kieliä ja toimintoja

Lukulumon matka alkoi syyskuussa 2018. Silloin Lukulumosta löytyi 8 kieltä ja 68 kirjaa. Kahden vuoden varrella niin kieliä kuin kirjojakin on kertynyt hurjasti: tällä hetkellä (marraskuun alkumetreillä 2020) Lukulumon varhaiskasvatusversiosta löytyy 536 kirjaa ja Lukulumon kouluversiosta 540 kirjaa. Voit siis lukea 10 kirjaa viikossa vuoden ajan, eikä lukeminen lopu kesken! Mutta me emme ole tyytyväisiä – tai no, olemme toki, koska Lukulumosta löytyvät kirjat ovat upeita. Mutta se ei tarkoita, ettemmekö tekisi parhaintamme täydentääksemme Lukulumon valikoimaa.

Kieliä löydät palvelusta nyt 53. Tulevia kielilisäyksiä ovat nepali, tšetšeeni ja tamil.

Tässä muutamia ennakkotietoja tulevista lukuhetkistä:

  • Lisäystä suosittuun Lukupalat-sarjaan ja muita helppolukuisia kirjoja – uutena sankarina futari-Totte, Eläinhoitola Pehmon lääkärit sekä uusi osa Lasse-Maijan etsivätoimistoa.
  • 16 uutta Mikko Mallikas -kirjaa suomeksi (ääniraidat tulossa myös ruotsiksi, englanniksi, norjaksi ja saksaksi)
  • Tervetuloa Lukulumoon, Into Kustannus! Saamme Into Kustannukselta Lukulumon valikoimaan mm. toivotut ”Sankaritarinoita tytöille”, ”Ihme ilmat”, ”Gretan tarina” ja kokonaista 12 muuta lukukokemusta!
  • Tervetuloa Lukulumoon, Kustannus-Mäkelä! Kustannus-Mäkelältä Lukulumon riveihin liittyvät mm. ”Elsa ja Lauri uimahallissa” ja ”Puhuva muumio” sekä viisi muuta lukemaan houkuttavaa teosta.

Eikä tässä vielä kaikki! Yhteistyössä kustantajien kanssa lisäämme valikoimiimme tavutettuja kirjoja ja ihastuttavia kuvakirjoja. Pidä uutuushyllyä tiukasti silmällä! Kirjat ilmestyvät yksitellen tai pari kerrallaan, joten moni uutuus saattaa mennä ohi. (ja muista sulkea sovellus toisinaan kokonaan, älä siis vain jätä sitä taustalle kotinappia painamalla. Jollei sovellusta suljeta, uutuudet eivät ilmesty näkyviin.)

Monen kyselemä selainversio on myös kehitteillä: kouluversioon se tulee tämän vuoden loppuun mennessä.

lukulumo satoja kirjoja