Uutiset

Mikä vastaanotto, kiitos! Lukulumon käyttö kasvoi 5300%

Meidän tuskin tarvitsee kertoa, miten erikoinen vallitseva tilanne on. Moni meistä joutuu (ja saa) nyt pysyttelemään kotiseinien sisällä. Me Lukulumolla tahdoimme tuoda näihin päiviin lukemisen iloa! Siksi teimme päätöksen avata Lukulumon home access- ja kouluversiot kaikille yleistunnuksien avulla.

Ja vau, millaisen vastaanoton saimme! Lukulumon käyttäjämäärä kasvoi päivässä 5300 %. Jep, 5300 prosenttia! Yhtäkkiä linjoilla olikin keskimäärin 10 000 käyttäjää joka päivä. Huikeaa.

Lukulumo home access ilmainen

Tässä muutamia innokkaita Lukulumon käyttäjiä. Kiitos, että saimme jakaa kuvat!

Tahdomme siis sydämemme pohjasta sanoa: kiitos! Tämä on ollut päätä huimaavaa, ja tahdomme kiittää kaikista kauniista sanoista, kuvista ja viesteistä, joita olette lähettäneet. Ne todella merkitsevät meille paljon.

Mutta meidän on sanottava myös: anteeksi! Käyttäjämäärän (viisin)tuhatkertaistuminen ei ollut helppo juttu palvelimellemme. Palvelu ruuhkautui, sisäänkirjautuminen tökki ja ymmärrettävästi moni toisella puolen ruutua turhautui tilanteesta. Tuotekehittäjämme ja tekninen puolemme paiskivat töitä ja keksivät toinen toisiaan luovempia ratkaisuja, jotta Lukulumon käyttö sujuisi sutjakkaasti kuin voinkirnuajan kädenpuristus. Markkinointiosasto myynnillä vahvistettuna on herkeämättä naputellut vastauksia satoihin viesteihin sosiaalisessa mediassa ja asiakaspalvelu auttanut yhteyttä ottavia.

Ja me teimme sen! Kapasiteettia on lisätty, ja käyttö sujuu nyt tavalliseen malliin. Jos siis toissa viikolla kokeilit, turhauduit ja äkämystyit, nyt on aika koettaa uudestaan.

Lukulumokoti-tunnus on voimassa 13.5. asti, lisätietoa löydät täältä. Lukulumokoulu-tunnus on voimassa 24.4. saakka.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja kiitos upeista viesteistänne – yhdessä (mutta turvaetäisyyttä noudattaen) me selviämme tästä!

 

Terveisin,

Virpi, Alexandra, Paulina ja Maija sekä länsinaapurin vahvistukset Camilla, Viktor ja Hayri + lopputiimi.