Uutiset

Polyglutt nyt saatavilla Suomessa!

Monikielisen kuvakirjapalvelun Lukulumon ruotsalainen versio, Polyglutt, on nyt saatavilla Suomessa.

Polyglutt on kuin Lukulumo – mutta kaikki kirjat on luettu ruotsiksi ja kirjojen teksti on ruotsiksi. Polygluttista löydät yli 500 laadukasta kuvakirjaa, kirjallisuuspedagogi Agneta Edwardsin kirjoittaman kasvattajan oppaan ja yli 30 eri kielellä ääneen luettuja tarinoita! Voit tutustua Polygluttiin palvelun omilla sivuilla.

Onko kuntasi kaksikielinen? Suomenkieliset päiväkodit voivat käyttää Lukulumoa ja ruotsinkieliset Polygluttia. Saman jaon voitte tehdä myös yksittäisen päiväkodin sisällä eri osastojen kesken.

Miten Polyglutt ja Lukulumo eroavat toisistaan – onhan Lukulumossakin kirjoja, joissa on ruotsinkielinen teksti? Aiomme lisätä ruotsiksi tekstitettyjen kirjojen määrää Lukulumossa, mutta Polygluttin kirjavalikoima on luonnollisestikin laajempi. Lukulumon avulla voit kuunnella pääasiallisesti suomenruotsalaisia lukijoita, kun taas Polygluttin lukijat ovat ns. ”riikinruotsia” äidinkielenään puhuvia ammattilaisia. Lue lisää täältä! 

Lukulumosta on olemassa kouluversio – entä Polygluttista? Jo vain! Polygluttin (kavereiden kesken PG:n) kouluversion sivut löydät täältä.

Polyglutt ny saatavilla Suomessa!